MENÜ

                         

 

      


 


A kezeléseket 6-8 hétig, heti 2 alkalommal ajánlott igénybe venni, mert ez biztosítja az anyagcsere folyamatok stabil átalakulását. 

További fenntartó kezeléseket – szintén egyénre szabottan – az életvitelhez igazítva ajánlott igénybe venni.

Ugyanakkor sok vendégünk évente csak egy-két kúrán vesz részt, mivel a kezelések eredménye tartós!

Külföldön élő/dolgozó, s csak rövid ideig itthon tartózkodó vendégeinknek egyedi, rövid távú, de annál intenzívebb kúrát is összeállítottam.

Ugyanezzel szolgálunk a modell szakmában dolgozó vendégeinknek, s azoknak, akiknek SOS eredményre van szükségük.


 ÖTCSILLAGOS MÓDSZER

KAVITÁCIÓS VÉGLEGES ZSÍRBONTÁSSAL

Az ultrahangos kavitáció az orvosi- és esztétika kezelések egyik legújabb és leghatékonyabb alakformáló eljárása. A kavitációs zsírbontás során, nagyteljesítményű fókuszált ultrahang hullámok behatolnak a bőrréteg alá, és ott gyors mozgásra, súrlódásra késztetik a zsírsejteket. 

Ezáltal olyan apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül, amelyek a zsírsejtek szétpukkanását idézik elő, lebontva ezzel a zsírcellákat. (videó a cikk végén) Az így folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. A kavitációs technológiával a zsírleszíváshoz hasonló eredményeket érhetünk el.

 

Mit érez a kezelés alatt?

A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kúra alatt a szokásos napi tevékenységét zavartalanul folytathatja, nincs szükség kompressz fáslizásra. A kezelt bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív lesz.

 

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás eljárás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik a normál, illetve az enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak, és szeretnének megszabadulni a has, csípő, fenék, comb, illetve kar területén felhalmozódott zsírrétegtől.

Milyen céllal használható a kavitáció?

 • Lokális tartós zsírbontás
 • Cellulitos bőrkép enyhítése, illetve megszüntetése
 • Testformálás, testszobrászat
 • Testkörfogat csökkentés
 • Karcsúsítás, feszesítés
 • Szülés és zsírleszívás utánni újraformálás

 ÖTCSILLAGOS MÓDSZER

ULTRAHANGGAL

A cellulit és a lovaglónadrág-szindróma ellen leghatásosabb módszer az ultrahangos zsírbontás. A vastagon lerakódott, makacs zsírpárnák eltüntetésére javasolt kúrák első és legfontosabb lépése az ultrahangos kezelés.

Az ultrahang olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nemérzékelhető tartományba esik. Az ultrahangot ötven éve használják a gyógyászatban terápiás célokra. A kozmetikai és bőrgyógyász szakemberek együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását. Ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos korszerű kezelési módokat. 

Az ultrahangos készülék egy generátorból és hangsugárzó fejből áll. A fejben lévő rezgőmembrán az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át. Amikor a fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. 
Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és a mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is. A készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a zsírbontó, bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere. A salakanyag kimosó hatás folytán az ultrahang a cellulit eltüntetésének és a fogyasztásnak a leghatásosabb módszere. Látványos az eredménye a lovaglóizmoknál és a comb belső felszínén felhalmozódott zsírok bontásánál, eltüntetésénél. 

Mivel az erek kitágulnak, és a sejtmembránok is áteresztőbbé válnak, könnyebben jutnak el az alkalmazott természetes növényi anyagok a sejtekbe, így nagyobb hatékonysággal lehet őket használni. Ezenkívül az ultrahang hatására a zsírszöveti sejtburok szétpattan, a zsír elfolyik, az üres sejtburok pedig hatásosabban megtámasztja a laza kötőszövetet. Ezért a nem kívánatos zsírréteg eltávolításában is komoly szerepe van az ultrahangkezelésnek. 

A kezelés időtartama 10 perc, plusz elő- és utókezelés, ez kb. 30 perc. Az eredmény már 1-2 alkalom után látható és kitapintható. Egy hét után 4-5 cm kerület csökkenés is mutatkozhat ("hozott alaptól" függően). 

Az ultrahangos zsírbontás nem alkalmazható érrendszerbeli megbetegedéseknél, reumás vagy daganatos betegségben szenvedő pácienseknél. 


 ÖTCSILLAGOS MÓDSZER

VÁKUUMMAL

A vákummasszázs a kézi nyirokmasszás speciális formája. Egy üvegből készült, harang formában végződő szívócsövet úgynevezett köpölyözőt helyeznek a kezelendő felületre. A harangban egy folyamatos vagy pulzáló vákum keletkezik, melynek erőssége szabályozható. A vákummasszázst egy speciális eszközzel végzik. A vákum beszippantja a bőrt és vele együtta bőr alatti zsírsejteket, melyeket széttördeli, és kiszippantja az ott elraktározódott méreganyagokat. A kezelés által fokozódik a nyirokkeringés, így a szétrobbantott zsírsejtek,és a fellazított méreganyagok a már fokozottan működő nyirokrendszer segítségével könnyebben kiürül a szervezetből. A mozgatás a nyirokfolyás irányába történik, tehát a lábtól a felsőtest irányába.

A kezelésnek számos jótékony hatása van, melyek nemcsak kívül, de  belül is érezhetőek. A kezelés hatására a nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, így javítja a bőr oxigén ellátását és anyagcseréjét, javítja a szervezet zsírégetési folyamatát, megerősíti a laza kötőszöveteket. Hatásos a narancsbőr megszüntetésére, kezelésére. A terhességi csíkok, striák kezelésére is jól bevált módszer. (Ilyen esetben csak a striák vonala mentén használják a köpölyözőt, amíg az ki nem pirosodik.) Méregtelenítés és salaktalanítás idején is fokozhatjuk az eredményességet ezzel a technikával. Az alsó végtagokon megjelenlő ödémák megszüntetésében is nagy segítségre lehet.

Kiváló eredményeket érünk el ezzel az eljárással:

 • cellulit kezelésben
 • bőrfeszesítésben
 • stria kezelésben
 • zsírpárnák eltüntetésében
 • ödémák csökkentésében
 • az egész szervezet anyagcseréjének felgyorsításában, amely elengedhetetlen része az újabb zsírpárnák lerakódásának

 

ITT SZERETNÉNK HANGSÚLYOZNI,HOGY A HELYES VÁKUUMTECHNIKA, AMELYET

ALKALMAZUNK ,TELJES MÉRTÉKBEN ELKERÜLHETŐVÉ TESZI  A VÉRALÁFUTÁSOK KIALAKULÁSÁT!!!! A VÁKUM ERŐSSÉGE EGYÉNRE SZABOTTAN,FÁJDALOMTŰRŐ

KÜSZÖBHÖZ ALKALMAZKODIK! KEZELÉSEINK EGYMÁSRA ÉPÍTKEZVE BIZTOSÍTJÁK

A TÖKÉLETES FORMA-MINŐSÉG LÉTREHOZÁSÁT!!!

Hírek

 • Nyirokmasszázs

 • Computeres Alakformálás

 • Masszázs Akció

 • Facebook-Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

  Facebook-on is!

 • Szépség Kupon

 • Szép Kártya

  Kizárólag alakformáló testkezeléseinkre használható!

 • Ötcsillagos Módszer Alakformáló Tanfolyam

Asztali nézet