MENÜ

 

SOS karcsúsítás tartós eredménnyel!

 

Az ultrahangos kavitáció az orvosi- és esztétika kezelések egyik legújabb és leghatékonyabb alakformáló eljárása. A kavitációs zsírbontás során, nagyteljesítményű fókuszált ultrahang hullámok behatolnak a bőrréteg alá, és ott gyors mozgásra, súrlódásra késztetik a zsírsejteket. Ezáltal olyan apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül, amelyek a zsírsejtek szétpukkanását idézik elő, lebontva ezzel a zsírcellákat. (videó a cikk végén) Az így folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. A kavitációs technológiával a zsírleszíváshoz hasonló eredményeket érhetünk el.

 

Mit érez a kezelés alatt?

 

A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kúra alatt a szokásos napi tevékenységét zavartalanul folytathatja, nincs szükség kompressz fáslizásra. A kezelt bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív lesz.

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás eljárás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik a normál, illetve az enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak, és szeretnének megszabadulni a has, csípő, fenék, comb, illetve kar területén felhalmozódott zsírrétegtől.

Milyen céllal használható a kavitáció?

 

-Lokális tartós zsírbontás

-Cellulitos bőrkép enyhítése, illetve megszüntetése

-Testformálás, testszobrászat

-Testkörfogat csökkentés

-Karcsúsítás, feszesítés

-Szülés és zsírleszívás utánni újraformálás

 

 

 

Az orvoslásban alkalmazott ultrahangos technológia már az esztétikai központokban és testkezelő szalonokban is elérhető.

 

 

Egyedülállósága abban rejlik, hogy az ultrahang keltette buborékok véglegesen, megsemmisítik a zsírsejtek falait, gyakorlatilag a zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújtva, mindezt műtét és gyógyulási idő nélkül.

 

Előnyei:

 • Zsíreltávolítás és cellulitkezelés kés nélkül
 • Végleges eredmények
 • Fájdalommentes kezelés

 

 

Tökéletes eszköz a zsír és cellulit elleni harcban.

www.caribstudio.freewb.hu PageRank

Hírek

 • Nyirokmasszázs

 • Computeres Alakformálás

 • Masszázs Akció

 • Facebook-Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

  Facebook-on is!

 • Szépség Kupon

 • Szép Kártya

  Kizárólag alakformáló testkezeléseinkre használható!

 • Ötcsillagos Módszer Alakformáló Tanfolyam

Asztali nézet