MENÜ

 Anticellulitisz és Zsírégető Termékcsalád

 

Az Anticellulitisz és a zsírégető termékcsalád tagjai (a Thermo- és Anticellulitis krém, illetve zselé) hatásos összetevőik révén alkalmasak valamennyi professzionális fogyasztó (zsírégető), alakformáló testkozmetikai kezeléshez: (mélymeleg terápia, fóliás tekercselés, vakuum-masszázs, fogyasztó- és cellulitisz masszázs). Növelik az elektrokozmetikai kezelések, a hypoxi-tréning és az infraszauna hatékonyságát is.

 

Emellett arra is alkalmasak, hogy az egyéni fogyasztó tevékenységek (torna, futás, fitnessz) hatékonyságát fokozzák. Termékeinket a profi fitnesz-versenyzők is sikerrel használják a versenyekre való felkészülés során.

 

A készítmények hatóanyagai: gyógynövény-kivonatok (tengeri alga, borostyán, gingko és vadgesztenye), speciális, vérbőséget fokozó komplex, növényi eredetű olajok (fahéj-, narancsolaj), vitaminok és hidratáló, bőrtápláló zsírok.

 

Termékeink azonos hatóanyagokat tartalmaznak, de egyre növekvő arányban és mennyiségben, amint az alábbi ábra szemlélteti.

 

A NÉGYFÉLE FOGYASZTÓ TERMÉK HATÓANYAG-ÖSSZETÉTELE:

 

 

Anticellulitisz gél:

Anticellulitisz gél

 

 

 

Thermo Gél:

 

 

Anticellulitisz krém:

 

 

Thermo krém:

 

Mint az ábrán látható, a legenyhébb az Anticellulitis gél (I.), a Thermo gél (II.) képezi a második erősségi fokozatot, az Anticellulitis krém (III.) pedig a harmadikat. A legintenzívebb hatást a Thermo krém (IV.) biztosítja.

 


 

Anticellulitis Zselé

zsírégetéshez, narancsbőr kezelésére

 Az Anticellulitis zselé alkalmas zsírégető kozmetikai kezelésekhez, a cellulitiszes bőr otthoni ápolására,ill. zsírégető sport- és fitnesz-tevékenységhez. Hatékonyan feszesíti a bőrt. Visszeres végtag és magas vérnyomás esetén is használható!

 


Thermo Zselé

zsírégetéshez, narancsbőr kezelésére

 

A Thermo gél már lényegesen erősebb hatású, mint az Anticellulitis zselé, abszolút értékben is több hatóanyagot, valamint speciális vérbőséget fokozó komplexet is tartalmaz, ezért magas vérnyomás esetén, ill. visszeres végtagon ne használjuk! A Thermo zselé is hatásosan feszesíti a bőrt.

 


Anticellulitis Krém

zsírégetéshez, narancsbőr kezelésére

 

A fogyasztó kezelések és a narancsbőr kezelése terén még fokozottabb hatást lehet elérni az Anticellulitis krémmel, mely a Thermo (intenzív) krémtől lényegében csak abban tér el, hogy kevesebb vérbőséget okozó komplexet tartalmaz. Magas vérnyomás és visszeres végtag esetén ne használjuk!

 


Thermo (intenzív) Krém

zsírégetéshez, narancsbőr kezelésére

 

A legintenzívebb hatást biztosító Thermo krémet akkor célszerű használni, ha az Anticellulitis krém korábbi használata során nem merült fel túlérzékenységi reakció, a bőr jól tűrte a kezelést. Ilyenkor a fokozott hatóanyag-tartalmú Thermo krém segít a jobb eredmények elérésében.

 


Fontos tudnivalók

Mivel termékeink célja a zsírégetés, hatásuk pedig a vér- és nyirokkeringés serkentése révén a bőrszövetek anyagcseréjének javításán alapszik, erősen igénybe veszik a bőrt, ezért alkalmazásuk fokozott óvatosságotigényel: a bőrt fokozatosan kell hozzászoktatni a krémekhez. A kezelés megkezdése előtt mindenkinek bőrpróbát ajánlunk. Az allergiás reakcióra hajlamos személyek előzetesen konzultáljanak bőrgyógyászukkal.

 

Termékeink azonos hatóanyagokat tartalmaznak, de egyre növekvő arányban és mennyiségben. Így mindenki kiválaszthatja a bőrének leginkább megfelelő erősségi fokozatú krémet. A krémek és zselék egymással keverhetők, ezáltal mód nyílik tetszőleges erősségi fokozat egyéni igény szerinti kikeverésére is.

 

Gyulladt, naptól leégett, sebes bőrre ne használjuk, a már kezelt bőrt napfénytől védjük. A kezelések napján a szolárium és szauna is kerülendő! A készítmények használata egyéni érzékenységtől függően eltérő intenzitású, rövidebb-hosszabb ideig tartó bőrpírt és melegség érzést okozhat, ami a kezelés természetes velejárója. A krémek bemasszírozása után alaposan mossunk kezet, hogy a vérbőséget okozó hatóanyagokkal véletlenül se irritáljunk olyan bőrfelületeket (arc, szem környéke), amelyeket nem akarunk kezelni. Különösen a szemet óvjuk!

 

Megrendelhető az alábbi linken.

Hírek

 • Nyirokmasszázs

 • Computeres Alakformálás

 • Masszázs Akció

 • Facebook-Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

  Facebook-on is!

 • Szépség Kupon

 • Szép Kártya

  Kizárólag alakformáló testkezeléseinkre használható!

 • Ötcsillagos Módszer Alakformáló Tanfolyam

Asztali nézet